Romania - Land of Choice

România este situată în partea central-est a Europei. Se învecinează cu Ucraina și Republica Moldova în nord-est, Ungaria, Serbia și Muntenegru în vest și Bulgaria la sud de-a lungul Dunării. România este lângă Marea Neagră în est și Munților Carpați în centrul său.


[Video în engleză]

România oferă o selecție bogată de atracții și experiențe unice în Europa Centrală de Est: orașele medievale din Transilvania, mănăstirile de renume în Bucovina, sate tradiționale din Maramureș, arhitectura magnifică a Bucureștiului, Delta Dunării romantic, castele de basm, stațiunile pe Marea Neagră, maiestuosii Munți Carpați, stațiuni balneare și multe altele.

Cultura, Autenticitate, Natura

O călătorie de doar trei sau patru ore, cu mașina sau cu trenul, vă poate duce de la Dunăre la orașe medievale frumoase, din Transilvania; de la București - capitala României - până la Marea Neagră; din sudul Transilvaniei până în Bucovina sau în Maramureș. Ia un pas înapoi în timp, când intri într-una dintre celebrele mănăstiri în Bucovina, cetatea Sighișoarei sau un sat vechi din Maramureș. Explorează celelalte comori arhitecturale ale României și trăiește scena ei de artă vibrantă și înfloritoare.

Explora

Află mai multe despre...: